Sayfalar

1 Şubat 2012 Çarşamba

Çin'de askerlere kar banyosu eğitimi

Soğuk hava ve elverişsiz hava koşulları Çin'i de etkiledi. Ancak Çin Halk Kurtuluş Ordusu'ndan birlikler, eksi 20’lere varan sıcaklıklara aldırış etmeden "kar banyosu" eğitiminden geçti.


kar banyosu eğitimi

Kuzey yarım kürenin büyük bölümünü etkisi altına alan soğuk hava ve kar, Çin Halk Kurtuluş Ordusu’nun eğitimleri için uygun koşulları da beraberinde getirdi.



Çin'de askerlere kar banyosu eğitimi

Ülkenin kuzeydoğusunda özel birlikler eksi 20'lere varan sıcaklıkta "kar banyosu" adlı bir eğitimden geçti. Askerlerin vücutlarına sürdüğü karlar bu eğitimin en önemli parçası.


Kar banyosunun yanısıra 45 kiloya varan kütüklerle mekik çekmek zorunda olan askerlerin hava koşullarına aldırış etmedikleri gözlendi. Bu tür yöntemler Çin Halk Kurtuluş Ordusu’nun en önemli eğitimlerini oluşturuyor.



askerlere kar banyosu eğitimi

Genellikle dağda veya ormanlık alanda yapılan idmanlarda askerlerin kar içinde açtıkları tünellerden geçmesi de bekleniyor. Amaç, orduyu olumsuz hava koşullarına hazırlıklı halde tutmak.



Dünyanın En Çılgın Resimleri,İlginç Resimler,Sıradışı Olaylar, Garip Olayların Resimleri, Enterasan Resimler ** Normal üstü (Paranormal) Olaylar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kral Google madness - Çıldırdık !.