Sayfalar

24 Ekim 2015 Cumartesi

Dünyanın En Tehlikeli 10 Şehri

Dünyanın En Tehlikeli 10 Şehri

Gidilmemesi Tavsiye Edilen Şehirler

Dünya gezginler için her tarafını keşfetmek ve bilmek için bir merak vesilesi.Peki nerde ne var diye merak ederken,nerede basıl bir şekilde karşılanacağız ve ne gibi şeyler
föreceğiz bunuda merak ediyoruzdur muhakkak.Bazı yerler varki,dünyaca bilinen suç,doğal afet ve zor koşullardan ötürü gidilmesi tavsiye olunmayan.Şimdi uzak durulması gereken şehirlere birlikte göz atalım.

1. Tokyo - Japonya

Diğer şehirlere nazaran daha risksiz,tehlikesinin asıl sebebi altından geçen tektonik fay hattı.Eğer siz ziyaretteyken bu fay hattı hareketlerinrse büyük bir depremin ortasında bulabilirsiniz kendinizi.

2. Los Angeles - ABD

Los Angeles da bir deprem beklentisi yüksek olan şehir.Ve şehirde birçok nükleer santral bulunmakta.Güzel ama bir o kadarda hayati tehlike arz eden bir şehir.

3. Napoli - İtalya

Napoli, altında binlerce yıllık bir magma kütlesi mevcut olan şehirin,yer kabuğu her yıl birkaç santim alçalıp yükselmekte.Yani yüksek olasılıklı br patlama her an yaşanabilir.

4. Peshawar - Pakistan

Pakistan'ın Peshawar şehri,yaşayan kabileler ve bunlarn arasındaki tehlikeli kabile reisleri,canlı bombacılar ve silahlı saldırı ihtimaller yüksek olan şehir güvensiz bir yer.

5. Cape Town -Güney Afrika

Yoksulluk ve sefaletin hüküm sürdüğü Güney Afrika'da seyahat ve tatil başınıza her an gelebilecek bir saldırı ve hırsızlık girişimiyle kabusa dönüşebilir.

6. Acapılco - Meksika

Meksika,tam anlamıyla uyuşturucu çetelerinin cirit attığı bir ülke.Güzel liman şehri Acapulco sahilleriyle cazibeli bir yer gibi görünsede,tatilcilerden çok insan cesetleri var sahillerinde.

7. Distrito Central - Honduras

Dünya üzerinde cinayet oranının en yüksek olduğu şehirlerden biri ve güvensiz bir ortam.

8. Nairobi - Kenya

Afrika ülkelerindeki savaş halinin en yüksek oranda hüküm sürdüğü yerlerden birisi.Her an bir görünmez kurşunun hedefi olabilirsiniz.

9. Rio De Jenario - Brezilya

Uyuşturucu çetelerinin hüküm sürdüğü,sokakta işsizlik ve yokdulluğun kol gezdiği,tehlikenin her an ensenizde olduğu bir şehir.

10. Caracas - Venezuelia

Bu şehirde bir telefon için öldürülebilir,1 dolar için bıçaklanılabilirsiniz.Rio ile en tehlieli şehir olmak için yarışan Caracas,son yullardai olay artışlarıyla öne geçmiş durumda.


Dünyanın En Çılgın Resimleri,İlginç Resimler,Sıradışı Olaylar, Garip Olayların Resimleri, Enterasan Resimler ** Normal üstü (Paranormal) Olaylar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kral Google madness - Çıldırdık !.