Sayfalar

24 Ekim 2015 Cumartesi

Trafikte Canınız Kahve Çekerse?

Trafikte Canınız Kahve Çekerse?

Fİyatı daha uygun olsa kesin alınır

Sizi bilmem ama ben ağır bir kahve bağımlısıyım. Bu sebepten ötürüde gördüğüm habere hem sevindim hemde fiyatından dolayı biraz üzüldüm.
Ülkemizin kültürüne bir göz attığımızda görüyoruz bizde kahveden ziyade çay
tüketilmekte. Ama buna rağmen sabah uykusundan uyanıpta kendime bir kahve yudumlayayım diyen insan sayısıda az değil. Yeni çıkan Sippy adında ki cihaz canınız olur olmadık zamanlarda kahve çekiyorsa tam size göre. Eğer ki bir kafe de falan değilseniz bu üründen faydalanabilirsiniz.

Trafikte Canınız Kahve Çekerse?-z6xnxstnkw

İki farklı bölmeden oluşan ve ilk bakışta termostata benzeyen bu ürün de kahvehazırlamak için üst kısımdan kahveye ayrılan kapsülü yerine yerleştirip sıcak su eklemeniz yeterli oluyor. Cihazın hemen alt kısmında ise karbondioksit kartuşu bulunuyor. Bu tuş yapmakta olduğunuz kahvenin basınçlı bir şekilde doldurulmasına ve bu sayede kahvenin siz pek çaba göstermeden olmasını sağlıyor.
Sippy isimli proje Kickstarter'e ait olup eğer ki 66 bin sterlin gibi bir bağış toplanır ise 109 sterlin gibi bir paraya sahip olunabilecek. Cihaz bence fazlasıyla kullanışlı, ürünün 2016 yılında ve Haziran ayında çıkması planlanıyor ben şimdiden bir kerede olsa denemek için sabırsızlanıyorum. Size sorabileceğim tek soru sizce ürünün fiyatı yaptığı işe göre verilebilecek bir para mı ? Buna da tabiki de yine biz kullanıcılar karar vereceğiz.


Dünyanın En Çılgın Resimleri,İlginç Resimler,Sıradışı Olaylar, Garip Olayların Resimleri, Enterasan Resimler ** Normal üstü (Paranormal) Olaylar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kral Google madness - Çıldırdık !.